Регион

Награждават доброволци с по 3 кубика дърва

Доброволци, архивДоброволците, участвали в гасенето на пожари, ще получат безвъзмездно по 3 кубика дърва за огрев. Това приеха общинските съветници в Минерални бани.

Директорът на общинската фирма „Бряст лес“ Иван Иванов обясни, че става въпрос за 25 доброволци. Същото количество дърва ще получат и 136 социално слаби жители на общината. По 3 кубика ще вземат и трима ветерани от войните, уточни Иванов.

На сесията бе гласувана и актуализация на бюджета за 2013 г. От счетоводството на общината обясниха, че става въпрос за включването в бюджета на суми, преведени от финансовото министерство. 18 761 лв. са получени за училищата, а 29 851 лв. – за безплатен превоз на ученици до 16-годишна възраст. Отделно са постъпили и над 62 000 лв. по два транс-гранични проекта с Турция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button