Спорт

„Хасково“ игра като равен с ЦСКА за 1:1

МачОтборът на „Хасково“ се представи отлично срещу ЦСКА в срещата реванш от 1/16-финала за Купата на България и завърши 1:1. В първата среща обаче „армейците“ спечелиха с 6:2 и в крайна сметка те продължават напред с общ резултат 7:3 от двата мача.

През първото полувреме футболистите на ЦСКА играха повече с топката, а хасковлии се защитаваха умело. Въпреки това нямаше чисти положения и пред двете врати.

Втората част започна вихрено за домакините. В 50-ата минута Диян Лозев вкара страхотен гол с красив плонж след центриране на Влади Узунов. Попадението взриви трибуните, на които присъстваха над 3000 фенове. Гостуващата агитка бе около 100 човека.

След гола гостите заиграха по-активно и направиха няколко добри атаки. Така се стигна и до 63-ата минута, когато след триходова комбинация Християн Кировски изравни резултата. ЦСКА продължи да играе по-активно, а домакините разчитаха на контраатаки, но така и не се стигна до нов гол в една от двете врати.

„Това бе мач, който трябваше да изиграем. Сега гледаме напред към срещата ни за първенство с „Левски“, каза на пресконференцията след срещата старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов. Той посочи, че мачът с „Хасково“ е бил без интрига и реваншът е бил изтеглен за да могат „армейците“ да поддържат игрови ритъм. Младенов призна, че „Хасково“ е добре организиран отбор и се е представил добре, подкрепян от публиката.

„Не стана супер динамичен мач, но ние се опитахме да играем по-добре отколкото в София. До голяма степен момчетата изпълниха указанията да сме агресивни и да затваряме празните пространства. Радвам се, че публиката ни подкрепи. Надявам се това 1:1 срещу ЦСКА да ни вдъхне по-голямо самочувствие за предстоящите мачове. Това е един положителен за нас резултат“, каза след срещата старши треньорът на „Хасково“ Димчо Ненов. Той допълни, че основната цел сега е да се гради спортната база и школата и след това да се мисли за класиране в „А“ група.

 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.10.2013 17:48 17:48

„Хасково“ игра като равен с ЦСКА .. da ne bi da ste gledali nqkoi dryg mach ?

haskovliiiiiiiiiiiiiiii
haskovliiiiiiiiiiiiiiii
12.10.2013 20:10 20:10

da tova e vjarno ,4e dnes haskovo igra kato raven s cska!!!!!!!!ako prodalgavat da igrajat taka nadahano i dobre,haskovo shte bie nared!!!!!!sledvashtijat da se gotvi-spartak varna-pobeda i 3 to4ki za nashite mom4eta ot haskovo!!!!!!!koito ne sa ot haskovo,neka da sprat da pishat otricatelni mnenija za haskovo ?!!!!!ili ne sa ot haskovo ,ili da go duhat tezi nashtastnici!!!!!!!a publikata se zavrashta postepenno na stadiona,zashtoto otborat igrae vseki ma4 po-dobre,zashtoto otbora e ka4estven i shte se bori za a-grupa!!!!!napred kam a-grupa haskovlii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1111
1111
13.10.2013 6:24 6:24

НЕ ХАСКОВО,ЦСКА ИГРА КАТО РАВЕН С ХАСКОВО. БЪДЕТЕ ПО ТОЧНИ.

sad
sad
13.10.2013 9:56 9:56

„Той допълни, че основната цел сега е да се гради спортната база и школата и след това да се мисли за класиране в „А“ група.“
– sus sigurnost gradqt shkolata , trenirame na nivata , nqmame topki , nqma avtobusi , mnogo hubavo gradqt taq 6kola :X

Back to top button