Хасково

1000 лева глоба за бившия портиер на Младежкия за саморазправа

Младежки центърАдминистративно наказание „глоба“ в размер на 1000 лева  наложи Хасковският районен съд на бившия портиер на Младежкия център. Съдът е признал Кольо Колев за виновен в това, че при изпълнение на службата си нанесъл на 15-годишния Павел Нохчев лека телесна повреда, изразяваща се в причиняване на страдание.

Haskovo.info припомня, че разпрата между Кольо Колев и младежът стана на 25 септември миналата година. Вечерта ученикът дошъл на репетиция в балет „Тангра“. С няколко момичета от балета изчаквали започването на тренировката на диваните във фоайето на Младежкия център като се радвали на тяхна приятелка и вдигнали шум. Тогава портиерът Кольо Колев се скарал на децата.

Танцьорите се качили в съблекалнята и започнали да се преобличат за тренировката. В този момент пазачът нахлул в помещението с думите „Сега ще си поговорим, защото много ми мърмориш“, хванал Павел и го ударил. В този момент хореографът на балет „Тангра“ Дорина Инджова се намесила и спряла саморазправата. Пред нея пазачът заявил, че Павел много мърморел и му отговарял.

След публикация в Haskovo.info държавното обвинение се самосезира.

Решението на Хасковският районен съд подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Окръжния съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sau4enici
sau4enici
14.10.2013 18:46 18:46

malka mu e globata na tozi prostak-seljanin i idiot?!!!!!!!!!

няма оправия
няма оправия
14.10.2013 18:56 18:56

А какво стана с малкия келеш дето не може да си мери приказките. Герой ли ще го изкараме?

sau4enici i u4iteli!!!!!!!!!!!
sau4enici i u4iteli!!!!!!!!!!!
14.10.2013 21:49 21:49

ti otkade si,ot gorata li si?!!!taka li trjabva da reagira,da go udrja li be maloumnik prost?!!!tova li e vazpitanieto kam decata ni?!!!!!dori i deteto da mu e otgovorilo,toi njama nikakvo pravo da go udrja i da bade grub,a prosto mogeshe da mu otvarne s dumi na ,,goljam 4ovek,,??!!!!samo,4e tova e mnogo trudno za mnogo balgari i se vigda te kak sa bili ,,vazpitavani,,kato deca??!!!!!

ludia tapak
ludia tapak
14.10.2013 22:01 22:01

samo shamari gi opravqt tez keleshi.ako sa vazpitani nqmashe da ima problem .vsichki znaem za kakvo stava vapros – golemi evropejci stanahme – MAKARENKO DA SE VARNE!!!!

umeren katil
umeren katil
15.10.2013 10:36 10:36

da ,tova e vqarno,4e segashnite nqakolko pokoleniqa sa kraino nevazpitani,4e sa kelesh4eta,4e sa razligaveni i 4e vsi4ko imat i si pozvolqavat kakvo li ne,no boqa i grubostta ne e na4ina-tova dava obraten efekt?!!!!!segashnite pokoleniqa nqamat nishto obshto s tezi predi godini za sagalenie?!!!!sega nqamat nito strah ,nito svqan-nishto!!!!!!a nasilieto poragda nasilie!!!!!te ne sa vazpitani ,zashtoto roditelite im sa vazpitani tolko, ai i bogatite roditeli-grandomani im ugagdat vsi4ko,kupuvat im vsi4ko it.n.?!!!!!ima nqkoi deca,koito sa skromni i naistina vazpitani ,no te predimno sa ot bedni i nezamogni roditeli?!!!!te znaqat da se dargat vazpitano i mislqat s glavite si ,no ne sa mnogo?!!!!!vseki slu4ai v istinskite evropeiski dargavi neshtata ne sa takiva,zashtoto ima strogost ,zakonie ,a i vazpitanieto e mnogo razli4no ot balgarskoto?!!!!!tam ne se dava vsi4ko darom ot roditelite na decata kakto e tuk,nqama ligavene i ugagdane?!!!!!!!!!!!!

Back to top button