Хасково

Кадрие Али: За малко не станах курбан за Байрама

Кадрие Али„За малко не станах курбан за Байрама“ – с тези думи 60-годишната Кадрие Али посрещна днес роднини и приятели, дошли й на свиждане в МБАЛ – Хасково. Жената, която живее в стамболовското село Поповец, вчера била прободена 7 пъти в областта на гръдния кош отзад, има рана на крака и няколко драскотини по лицето и ръката.

Ранила я 80-годишната й свекърва.

Случката се разиграла в сряда сутринта около 9:00 часа. Кадрие метяла в салона на къщата. Видяла, че мивката е почерняла, а чакала гости от родното си село Мост, от Турция и Германия. „Да не мърсиш, че ще имам гости“, казала Кадрие на свекърва си без да подозира, че това ще ядоса 80-годишната жена. Тя извадила ножа и я нападнала.

Опитах се да се отбранявам. Ударих я с лопатата, но след това ми стана лошо. Кардие паднала на земята, а свекърва й я продължила да я мушка с ножа с думите „Хайде да умреш, хайде да умреш“.

Кадрие Али е снаха в стамболовското село Поповец от 36 години. „През цялото това време непрекъснато съм имала проблеми със свекървата. Съпругът ми също ме тормози и е вечно пиян„, оплака се пострадалата жена.

Тя има двама сина, които обаче не са в България – по-големият живее във Франция, а по-малкият – в Германия. Днес той и годеницата му дойдоха в МБАЛ – Хасково. Кадрие беше категорична, че няма да се върне повече в къщата при съпруга си и свекърва си в стамболовското село Поповец. Ще живее в къщата на племенницата си.

По случая в областната дирекция на МВР – Хасково е образувано досъдебно производство.

Кадрие Али  Кадрие Али

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
fkjdaslj
fkjdaslj
17.10.2013 16:51 16:51

ейй браво на вас- не се знае в действителност дали всичко е така (имам предвид за действителната случка)ама статията е страша- браво

Back to top button