Хасково

1000 тона асфалт погълна закърпването на хасковските улици

АсфалтНад 1000 тона асфалт положиха от ОП „Екопрогрес“ този сезон за закърпването на десетки хасковски улици, съобщи шефът на общинското предприятие Коста Сарджев.

Със запълнени дупки са повечето улици в кв. „Македонски“. Сред закърпените улици са още „Бузлуджа“, „Драгоман“ и улички в района на Сточна гара. Стойността само на асфалта е около 120 000 лв. Днес бе закърпена една от последните улици – „Оборище“. Сарджев уточни, че за новите тротоари в кв. „Орфей 1“ са отишли 240 000 лв. По неговите думи сред улиците, които ще бъдат кърпени през 2014-а са тези в кв. „Каменни“.

Сега пред „Екопрогрес“ остава поставянето на новите по-големи асфалтови легнали полицаи в Хасково. Първият ще бъде изграден пред съда през следващата седмица. По закон новите легнали полицаи трябва да са с височина 7.5 см и 4.20 м широки. Същите ще „убиват“ скоростта пред МБАЛ „Хасково“ и СОУ „Васил Левски“.

Асфалт   Асфалт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mangala
mangala
18.10.2013 21:55 21:55

za kv.republika k*r da umiteat ciganite na bratya bilgari.bravo bravo

Back to top button