Хасково

„Хасково“ пощади „Спартак“ и би само с 3:0

Футбол, архивФутболистите на „Хасково“ записаха класическа победа с 3:0 в първия мач от 10-ия кръг на „Б“ група като гости на „Спартак“ (Варна).

Резултатът бе оформен още през първото полувреме след попаденията на Диан Лозев (15), Костадин Ничев (25) и Димитър Алексиев (41). Домакините, които имат финансови затруднения излязоха в мача с много от юношите си. Хасковлии обаче проявиха благородство и през втората част не направиха резултата разгромен.

Старши треньорът Димчо Ненов заяви след срещата, че е доволен от резултата и призова публиката да напълни стадиона в следващия кръг за тежкото домакинство с „Монтана“ идната събота.

След днешната победа „Хасково“ остава на второто място вече с актив от 22 т.

В неделя и „Любимец“ ще гостува във Варна на „Черно море“ в среща от 13-ия кръг на „А“ група.

В срещи от Югоизточната „В“ група пък „Димитровград“ приема в събота „Несебър“ от 16 часа, а в неделя „Свиленград“ е домакин на „Созопол“ в същия час.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo haskovlii!!!!!
mnogo haskovlii!!!!!
18.10.2013 21:30 21:30

bravo haskovo,prodalgavaite v sashtijat duh-ma4kaite nared!!!!!montana da se gotvi sledvashtata sedmica-pobeda i 3 to4ki za haskovo!!!!!!!neka haskovlii da napalnim stadiona i da podkrepim mom4etata!!!!!!haskovo napred kam a-grupa!!!!!

Back to top button