Хасково

Абитуриентки вече резервират грима и прическите

Грим, архивАбитуриентки от Хасково вече си запазват часове за грим и прическа за баловете през май. 
Водещи гримьори и фризьори в областния град споделиха, че по-нетърпеливите гимназистки си резервират час за май месец догодина още от сега. Изпреварващата подготовка за баловете вече е традиция в последните няколко години.
 
Хасковски дизайнери на абитуриентски рокли пък съобщиха, че и при тях е започнало оглеждането на различните модели. Всяка абитуриентка иска да е уникална и бърза да си запази любимия модел.
 
Някои момичета вече са планирали и екскурзии до Италия и Испания, където разнообразието от рокли е най-голямо. Тепърва, в края на тази и началото на следващата година предстоят и специализираните абитуриентски ревюта в Хасково.
 
Очакванията са, че цените на прическите ще са от 30 до 60 лв., а на грима – между 20 и 50 лв. Балните рокли от местните производители пък са от 200 до 600 лв. с възможност за изплащане.
 
И сега баловете на двете най-големи хасковски училища – ГПЧЕ „Асен Златаров“ и ПМГ „Боян Петканчин“ няма да съвпаднат – Езиковата е на 24 май, а Математическата е ден по-късно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Албена
Албена
19.10.2013 16:04 16:04

Пак ще са като кифли и селски пръчки всичките …

Анонимен
Анонимен
20.10.2013 15:14 15:14

То утре не се знае дали ще ни има на тази Земя

Back to top button