Хасково

ГПЧЕ събира пари за бежанците от Хелоуин

Хелоуин, архивГимназистите от ГПЧЕ „Асен Златаров“ ще направят традиционната си благотворителна кампания на Хелоуин.

Парите, които се съберат от благотворителния базар на пл. „Свобода“ и от входа за дискотеката, ще отидат за бежанците в Хасковско. Средствата ще бъдат предадени на БЧК, които ще ги насочат към най-нуждаещите се, разказа директорът на гимназията Пенка Делиева.

Празникът ще е на 31 октомври като учениците вече изработват маските и украсата. Тиквите ще бъдат купени малко по-късно. Базарът в центъра на Хасково ще е от 10 до 16 часа, а вечерта ще е дискотеката в хасковско заведение, която ще продължи до 22 часа.

От димитровградската езикова гимназия „Иван Богоров“ също са в подготовка за празника. Учениците ще се веселят на Хелоуин от 18 часа във физкултурния салон. Предвидени са много пъстри изненади и конкурси: за най-атрактивни маски и костюми, най-интересен тиквен фенер, най-добри картини, плакати и гирлянди по темата на вечерта. Тук входът е 2 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
-
-
24.10.2013 2:02 2:02

Каква интересна новина, това изобщо не е решение на учениците, а на директора.

Back to top button