Регион

Две школа в Любимец спортуват за будителите

ИгриС много празнично настроение, спортен дух и оспорван двубой премина спортният празник в Любимец, съобщиха от общината.

Той се проведе на 23 октомври на едно от футболните игрища на градския стадион, а поводът бе предстоящият празник 1 ноември – Ден на народните будители. Събитието се организира от община Любимец, но с подкрепата и съдействието на училищните ръководства.

Състезанието премина под надслов „Спортът за един мирен свят“, а в него участваха ученици от първи до четвърти клас от двете начални училища в града. В рамките на час и половина състезателите даваха всичко от себе си, за да спечелят в динамичните игри.

Ръководителите на двата отбора Янка Куртова на НУ „Захари Стоянов“ и Анелия Николова на НУ „Христо Ботев“ напътстваха децата и следяха за правилното изпълнение на игрите. Но както във всяко състезание има победители и победени.

Благодарение на синхронната игра на участниците, бързината и прецизността на изпълненията, състезателите от „Захари Стоянов“ станаха категорични победители в почти всички игри. Доволни от доброто представяне, те с гордост взеха купата, връчена от Мария Александрова – старши експерт образование и култура в общината.  Всички участници получиха награди, лакомства и грамоти.

Игри  Игри 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button