Хасково

Шофьор със счупен крак, пътничка с травма на главата след ПТП

Линейка32-годишен жител на село Каснаково е с фрактура на ляв крак след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал вчера около 11:00 часа на пътя между село Хухла и Любимец.

Поради движение с несъобразена скорост 53-годишен пловдивчанин с Нисан Тирана изгубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил челно в товарен автомобил Ситроен Джъмпер, управляван от 32-годишния мъж от село Каснаково.

При друг инцидент е пострадала 30-годишна пътничка. Катастрофата станала вчера около 11:15 часа на кръстовището на улиците „В. Левски“ и „Н. Петков“ в Харманли. 27-годишен водач от Пловдив с товарен автомобил Ситроен Берлинго не спрял на знак „Стоп“ и ударил движещият се по път с предимство лек автомобил Ситроен Ксантия, шофиран от 38-годишен харманлиец.

От сблъсъка е пострадала пътничката возеща се в леката кола, която е с травма на главата. Жената е прегледана и освободена за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button