Хасково

Неизвинени резнаха детските и на малчуганите от детските градини

Детска градина22 семейства с 23 деца ще останат без детски надбавки за месец, тъй като малчуганите са отсъствали от детската градина и са направили повече от 5 неизвинени отсъствия, съобщи директорът на РД „Социално подпомагане“ Грета Иванова.

Най-голям е броят на отсъстващите 5-6-годишни деца в Димитровград – 18. В Симеоновград и Хасково, семействата, които ще бъдат лишени от детски надбавки са общо 4, а в Ивайловград – 1.

Учениците, които са направили повече от 5 неизвинени отсъствия, чийто родители също ще бъдат санкционирани са 20. Най-много от час са бягали учениците от Любимец – 10, следват Харманли – 5, Хасково – 3 и Димитровград – 2.

1824 семейства са одобрени да получат помощи за първокласници, допълни Иванова. Отказ са получили само 14 семейства, чийто доход се е оказал по-висок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
дреми ми
дреми ми
02.11.2013 8:49 8:49

Що направо не спрете детските със закон.Не знам кой е тоя педераст дето е решил че 35лева стигат за издръжка на дете но по добре да си ги заврете в гъза.Това не е начина ей скапана държава.

Back to top button