Регион

След гонка и катастрофа: задържаха обявен за издирване димитровградчанин

Полиция, архив24-годишният Евгени Тодоров от Димитровград, обявен за общодържавно издирване, е задържан снощи в РУП-Рила, съобщиха от областна дирекция на МВР-Кюстендил.

Димитровградчанинът е закопчан с 20-годишния му приятел Боби Мухлев от Пловдив с откраднатия от тях автомобил „Хонда Сивик“.

Двамата мъже, пътувайки с крадения автомобил не са се подчинили на подаден сигнал за полицейска проверка в района на Кочериново и продължили в посока Рила. Те избегнали проверка и от втори автопатрул и след гр. Рила в посока Рилски манастир са катастрофирали. Веднага след произшествието двамата мъже са напуснали автомобила и са се укривали в гористата местност около 2 часа.

Рилски полицаи са ги открили в близост до реката. Единият е настанен благоевградската болница със съмнение за счупен крак, другият е с повърхностни наранявания и е в полицейския арест на РУП – Рила.

Евгени Тодоров е с множество противозаконни прояви, осъждан е и е с влязла в сила 3-годишна присъда за кражби. Пловдивчанинът също е известен на полицията с разнообразие от противозаконни деяния и също е осъждан. Автомобилът, с който са пътували, е бил откраднат и обявен за издирване от РУП-Първомай. Работата по случая продължава, уведомена е прокуратурата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button