Хасково

КОРЗ проверява чии са дупките пред ДНА и на „Дунав“

ДупкиОт общинска служба КОРЗ ще проверяват собствеността на няколко изпочупени капаци на шахти в Хасково.

Една от най-опасните се намира на тротоара пред ДНА, където ежедневно минават стотици пешеходци и много деца и възрастни от групите в бившия Дом на народната армия.

ДупкиДруги две дупки зеят в капаците на шахти по тротоара на ул. „Дунав“ и в тях може да пропадне крак не само на дете, но и на възрастен.

Потърсен за коментар шефът на „Екопрогрес“ Коста Сарджев заяви, че шахтите не са общински. Въпреки това той допълни, че ще изпрати хора да проверят опасните дупки и при възможност да ги обезопасят.

Проверки на повредените капаци на шахтите се ангажира да направи и шефът на КОРЗ Милен Китин. Той допълни, че в случая не може да става въпрос за санкция, но със сигурност ще бъдат установени техните собственици, които ще бъдат задължени да си ги поправят. Предположенията са, че те са на БТК, Енергото или ВиК.

 Дупки  Дупки

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АВ
АВ
05.11.2013 21:55 21:55

Ами ако се окажат на тролейбусите, какво ще правим?

Back to top button