Хасково

18 ученици от Хасковска област стимулирани от „1000 стипендии“

Стипендии

Кристина Кирова

500 лв. финансов стимул, виртуален ваучер за книги на стойност 200 лв., право на консултации със специалисти получава от проекта „1000 стипендии“ седмокласничката от Димитровград Теодора Божева.

Тя е най-малката по възраст сред 18-те ученици в Хасковска област, които тази учебна година печелят стипендии със своя интерес към учението, изяви в сферата на обществените, естествените науки и изкуството и желание за бъдещо личностно развитие.

Четирима от учениците имат успехи в сферата на информатиката,  петима пък са добрите литератори. Абитуриентът Яни Петров от Хасково  и Димитър Джангозов от Димитровград са заслужили стипендията със знанията си по история, а Йордан Делчев от Харманли – по езикознание. Николай Райчев от Свиленград и Кристина Кирова от Димиитровград са се представили отлично по физика и астрономия.

Сред наградените 51 учители-наставници в страната е и литераторката от Хасково Бояна Станилова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button