Хасково

Българка в чужбина помага за лечението на хасковлийчета

Дарение

Росица Григорова

Българка, живееща в чужбина, изпрати два кашона с дарение за хасковския логопед Росица Григорова.

Съдържащите се в пратката логопедични материали ще бъдат използвани за лечението на 43 деца, с които Григорова работи в детските градини в селата Стамболийски, Динево и Узунджово. Повечето от децата били от малцинствата, от приемни семейства и такива със специални образователни потребности, чиито родители не могат да си позволят нужните материали.

„От дълго време имах нужда от подобни логопедични материали – пъзели, карти, мозайки и различни видове играчки. Писала съм в интернет форумите. Тази жена се свърза с мен, но пожела да остане анонимна. Каза ми, че живее в чужбина, но не спомена в коя държава. На 15 ноември получих двата големи кашона с материалите, които са чисто нови. Радостта ми е огромна, защото разбрах, че на този свят все още има хора с големи сърца „, разказа щастливата Григорова. Днес тя проведе и първите си занимания с децата, в които е използвала играчките от дарението. Росица Григорова сподели, че логопедите в хасковските детски градини са едва 5 човека.

Дарение   Дарение
 Дарение  Дарение

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Росица Григорова
Росица Григорова
18.11.2013 17:28 17:28

Бързам веднага да внеса яснота.Логопедите в Хасково съвсем не са само пет човека…Нещо не сме се разбрали явно с автора на материала,просто само в пет градини има логопеди.Иначе всичко останало е точно така!Доброто съществува и то е тук между нас!

Анонимен
Анонимен
18.11.2013 18:19 18:19

АМИ КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА…?

ТАНЯ
ТАНЯ
18.11.2013 21:29 21:29

Ти си не само невероятен човек а и истински професионалист, който се отдал на това да помага на хората и техните най-скъпи същества…..децата……и най-хубавото е че го правиш с желание и страшно много любов……Обичаме те….

Back to top button