Хасково

„Атака“ почва подписка за референдум за земята

ПодпискаОт партия „Атака“ започнаха днес подписка за инициирането на референдум по въпроса „Да се продава ли българска земя на чужди физически и юридически лица?“.

В Хасково шатрата с подписката е разположена до зеленчуковия пазар. До края на седмицата подобни пунктове ще има и в останалите общини на областта, обясни Румен Гъбов, член в ръководството на „Атака“-Хасково. Той допълни, че националната подписка ще продължи един месец, като надеждите на атакистите са, че ще съберат нужните 500 000 подписа за провеждането на референдум.

В първия час от старта на подписката в нея се включиха десетина предимно пенсионери. Те споделиха, че не искат чужденци да им се разпореждат със земята, където са раждани. От „Атака“ пък са разочаровани, че БСП, ДПС и ГЕРБ са се отметнали от взетото в парламента решение за мораториум за продажбата на земя на чужденци.

Гъбов допълни, че последната подписка на „Атака“ за намаляване цената на водата в Хасково от 3 на 1.50 лв. за кубик тези дни ще бъде изпратена в София. По думите му в нея са се включили над 2000 хасковлии.

Подписка   Подписка
 Подписка  Подписка

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button