Регион

Крадец източи 1000 литра дизел и 1500 евро от товарен автомобил

Полиция, архивКрадец е източил 1000 литра дизелово гориво и 1500 евро от товарен влекач „Ивеко“, съобщават от Областна дирекция на МВР – Хасково. 60-годишен софиянец обяснил пред униформените,  че оставил колата си с прикачено полуремарке на паркинг в Харманли на 18-ти този месец и когато на следващия ден вечерта отишъл да вземе возилото, установил, че липсват парите и горивото.

За още една кражба съобщават от РУП – Харманли. Неизвестно лице е проникнало във вила в местността „Трифона“ край града, след като е счупил катинара на вратата. От вилата са откраднати 25 000 къса заготовки за цигари и 720 броя очила. Вилата е собственост на 49-годишен мъж.

11 грама златни накити са откраднати от апартамент в Димитровград, съобщават още от полицията. След проведени издирвателни действия, димитровградските криминалисти са задържали 30-годишен видинчанин. В колата му са открити и други инкриминирани вещи.  Униформените установили още, че вдинчанинът е извършител и на други кражби от 2 склада в Димитровград и от жилище на улица „Химик“. Мъжът, познат на органите на реда е направил самопризнания.

Полицаите са арестували и четирима серийни обирджии. Младежите на възраст 17, 19, 21 и 23 години са задигнали CD и лични документи от 5 автомобила в хасковския квартал „Орфей“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button