Хасково

Отец Георги със сказка пред четвъртокласници

ПразникОтец Георги от хасковската църква „Св. Георги“ изнесе днес сказка пред четвъртокласници от ОУ „Св. Иван Рилски“ в библиотеката на читалище „Заря“.

Свещеникът разказа на децата какво празнува църквата в Деня на християнското семейство. Инициативата е на читалищната библиотека, която се провежда традиционно на 21 ноември. Учениците пък са от клуба Приятели на читалище „Заря“.

20-те деца попълваха родословно дърво, изготвиха сами поздравителна картичка до своето семейство, учениците се представиха и с кратка програма, в която декламираха и стихове.

Празник  Празник 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
РОДИТЕЛ-християнин
РОДИТЕЛ-християнин
21.11.2013 18:10 18:10

ЧУДЕСНА ИНИЦИАТИВА!
ПОЗДРАВИ ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ.
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ И ЗА ОТЕЦ ГЕОРГИ!

ЗАЩО НЕ СА ПОКАНЕНИ И ДЕЦА ОТ ДРУГИ УЧИЛИЩА?
ИСКАМЕ И ЗА НАШИТЕ ДЕЦА ТАКИВА СРЕЩИ, И ЗА ДРУГИ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИЦИ!

трогната
трогната
21.11.2013 21:55 21:55

Браво за инициативата на организаторите-читалището и госпожа Пеева от „Рилски“!Дай Боже,повече приятни изяви и успехи на всички,които целят да предадат добротата,вярата и обичта към ближния на поколенията!

Back to top button