Хасково

Асфалтират улиците около ГПЧЕ при хубаво време

ДупкиНай-разбитите улици около хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“ ще бъдат асфалтирани при хубаво време.

Това съобщиха от пресслужбата на общината и ВиК-Хасково. Водното дружество е обвързано с преасфалтирането заради необходимостта от предварителна подмяна на етернитовия водопровод под ул. „Липа“. Проблем с инфраструктурата има и по разбитата „Тимок“.

ДупкиОтговорникът за Хасково при ВиК Атанас Димов заяви за Haskovo.info, че вече са проведени разговори между управителя Атанас Бързев и кмета Георги Иванов. Димов уточни, че работата най-вероятно ще започне напролет.

От общината пък посочиха, че ул. „Асенова крепост“ е включена в програмата за асфалтиране. При подобряване на времето работата ще започне тази година, в противен случай – през 2014-а.

Въпросните улици са осеяни с дупки от години. Родители алармираха, че със започналите валежи децата им, които учат в Езиковата, ежедневно газят в локви и са пръскани от таксита и автомобили. От проблема се оплакаха и живеещи в квартала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
asdasdasd
asdasdasd
26.11.2013 17:14 17:14

Трябва да се асфалтира и пътят след ЛИЧО , към вилните зони 🙂

123
123
26.11.2013 22:30 22:30

setihte se

ГПЧЕ
ГПЧЕ
27.11.2013 1:11 1:11

kiril i metodii nay weche trqbwa da se poglednat. tiya shahti redowno kriwqt djanti!!!

sl
sl
27.11.2013 9:50 9:50

Да се асфалтира и ул.Изток…никога не е имало асфалт на нея, а в общината ни казват,че се води асфалтирана…

Back to top button