Регион

Млади актьори разкриват „Кой какъв е?“ в Димитровград

"Апропо"Младите актьори от димитровградската театрална школа „Апропо“ ще представят довечера спектакъла „Кой какъв е?“ по Григорий Горин.

В главните роли са Ивелина Велева, Тодор Славов и Делчо Георгиев, като в постановката участват всички 12 театрали на художествения ръководител на школата и режисьор на постановката Делчо Тодоров.

Зрителите ще видята два противоположни образа, изправени един срещу друг. „Кой какъв е?“ съдържа в себе си голяма доза комедия, напрежение и интелектуален заряд. В центъра на сюжетната линия попадат сложните размирици между двама мъже. Единият е богат и признат учен, а другият – безработен счетоводител, който има лични сметки за уреждане.

Пиесата изследва дълбините на мъжкото его и малките игрички, които играем, за да се издигнем в обществото и да постигнем целите си.

Това е петата собствена продукция на „Апропо“, която е към ОП „Детски и младежки център“. На премиерата се очкват и гости от турския град Одрин.

Представлението е от 18.30 часа при свободен вход.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button