Регион

Горяха три коли и влекач

Пожар, архивТри коли и влекач горяха през последните три дни, съобщават от областната противопожарна служба.

В 17:23 ч. в петък пламнал лек автомобил „Пежо“ в хасковското с. Николово. Причината е късо съединение, като е унищожен целият автомобил.

20 минути по-късно в петък се е запалил влекач „Скания“ на разклона за харманлийското с. Поляново. Причината е техническа неизправност, като са изгорели две гуми на машината.

В 19:50 ч. в събота е горял лек автомобил с газова уредба до служба „Миграционни власти“ в Любимец. Причината е самозапалване и е унищожен двигателният отсек на автомобила.

В неделя в ранния следобед пламнал лек автомобил с газова уредба „Фолксваген Голф“ на стария път „Е-80“ край Хасково. Причината е късо съединение, унищожен е двигателният отсек и предно панорамно стъкло на лекия автомобил.

В събота е горял и фургон, собственост на ПТС „Холдинг“ АД на автомагистрала „Марица“ край Харманли. Причината е неправилно ползване на отоплителни уреди. Фургонът е спасен, като единствено са опушени 86 кв. м. стени.

Детска игра е запалила стая в Димитровград в петък, като е унищожена покъщнина.

Пожарникарите са гасили и 5 комина в Хасково, Любимец и Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button