Регион

Великолепната волейчетворка от Димитровград – на върха в България

СтранджаЧетирите волейболистки от димитровградския клуб „Раковски“ записаха истински фурор като станаха първи в България със сборния отбор от регион Странджа.
От началото на седмицата най-добрите при момичетата в този спорт си оспорваха първото място на турнир в София. В него участваха шестте региона от страната, като Странджа обхваща клубовете от Югоизточна България. Срещите се играха в столичната зала „Христо Ботев“, а от димитровградския клуб повиквателни получиха: Ива Николова, Жаклина Иванова, Зорница Янева и Мария Обалиева.
 
Волейболистките от Странджа бяха безапелационни като спечелиха и петте си срещи на турнира. В последния решителен мач те победиха връстничките си от регион Струма с 2:1 гейма. В предните дни те надиграха Хемус (3:0), Тракия (2:1), Добруджа (2:1) и Витоша (2:1).
 
Клубният треньор на великолепната четворка Петър Ташев заяви за Haskovo.info, че е изключително доволен от представянето на волейболистките и от постигнатите резултати. Той допълни, че най-много игрови минути са записали Жаклина и Ива. 
 
Ташев подчерта, че успехът е още по-голям и заради факта, че с димитровградчанки се работи активно от 1 г., а останалите момичета тренират от трети клас.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button