Хасково

200 от Медицинския „избухнаха“ на 8 декември

СтудентиБлизо 200 студенти от хасковския Медицински филиал на Тракийския униревситет „избухнаха“ снощи за 8 декември.

За да отпразнуват студентския празник в хасковски ресторант се събраха повечето от бъдещите медицински сестри и акушерки от 1 до 3 курс във ВУЗ-а. Още от самото начало на партито по-големите студенти окупираха дансинга. Малко по-късно към тях се присъединиха и първокурсниците, на които явно им трябваше време да се поотпуснат. Едни от най-доволните на купона бяха малцината младежи в специалност „Медицинска сестра“, които във всяка точка на ресторанта бяха обкръжени от десетки свои колежки.

Двоен повод за празник пък имаха третокурсничката Камелия Томчева и една година по-малката от нея Веселина Василева, които обраха много поздрави за рождените си дни.

Всички студенти пък бяха поздравени от директора на филиала доц. д-р Коста Костов.

Празникът очаквано продължи до малките часове, като някои от по-разпалените се прехвърлиха и на бар. Официално днес в Медицинския е учебен ден.

 Студенти  Студенти
 Студенти  Студенти
 Студенти  Студенти
 Студенти  Студенти

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button