Регион

Взривовете на „Марица“ нервят майки, в петък пак

ПътДнешното затваряне на пътя Хасково-Димитровград заради взривни дейности по строящата се автомагистрала „Марица“ изнерви много от шофьорите.

Автомобилният трафик бе спрян за 10-15 минути в предварително обявения времеви прозорец от 15 до 16 часа. Около 16 часа обаче бомбаджиите заявиха на пътните полицаи, че ще има второ взривяване и съответно затваряне на отсечката. Така колите бяха отново отбити до 16.10 часа. Това изнерви млада майка пътуваща от Хасково за Димитровград, която бързаше да вземе детето си от детска градина. Жената трескаво питаше за обходни маршрути, но бе успокоявана, че движението ще бъде отпушено скоро. Други жени също недоволстваха от колите си в отбитата колона. В това време последва взрива и след като пушилката се разнесе, колите бяха пуснати. Шофьорите пък се успокояваха, че спирането на движението е необходимо, защото при експлозиите по пътя падат камъни и такива дори обсипвали района около спирката на разклона за село Крепост.

От Областно пътно управление съобщиха, че заради взривни дейности пътят Димитровград-Хасково отново ще бъде затворен в петък от 15 до 16 часа.

Път  Път 
 Път  Път
 Път  Път

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.12.2013 19:08 19:08

Не може голйм к*р да та ебе и да не та боли гъзъ…

111111
111111
13.12.2013 10:05 10:05

На тази майка някой да и беше казал че градините работят до 19ч и ще чаат докато се вземе и последното дете. Не може да не се съобразяваме с това което се прави.Щом има ремонт нормално е пътя да се затвори.

Back to top button