Хасково

Семейство се разходи от Казанлък за ледената, отваря в сряда

ПързалкаЛедената пързалка на площадка „Спартак“ в Хасково ще отвори в сряда или четвъртък, съобщиха за Haskovo.info от управата на спортното съоръжение.

Предварителните очаквания бяха пързалката да заработи по-рано, но през седмицата аварира агрегата за лед което забави работата. Днес започна поставянето на загражденията около ледената и стартират поливките. След като ледът се вдигне с още 4 пръста, пързалката ще бъде отворена за посетители, което се очаква да стане най-късно в четвъртък.

Цените ще са като миналогодишните: 5 лв. за вход и кънки за възрастни, 4 лв. за деца и ученици, а за тези със собствени кънки – 2 лв. Леденото съоръжение е с капацитет 130 души.

С надеждата, че ледената пързалка е отворила днес от Казанлък се разходи младо семейство. Те обясниха, че идват до Хасково, защото пързалката в Стара Загора не е отворила.

 Пързалка Пързалка 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
abv
abv
15.12.2013 19:02 19:02

Ами в Стара Загора като не е отворила още по-малка е вероятността в Хасково да заработи пързалката, като искат вместо в Хассково да бяха отишли в Габрово на пързалка

abc
abc
16.12.2013 14:15 14:15

В ерата на интернет и мобилните комуникации май просто са си държали на разходката хората!..

5 555
5 555
16.12.2013 15:33 15:33

Голяма новина.Аз пък си купих ботуши.

Back to top button