Регион

Виктория Бобева – за втори път спортист на годината в Димитровград

Спортисти

Виктория Бобева

Виктория Бобева от клуб по борба „Димитровград“ стана за втори път спортист на годината в Димитровград.

За последно републиканската шампионка бе първа в класацията през 2011-а, а в последните 4 г. победителят неизменно е от клуба по борба. Сред успехите на Вики са: бронзов медал от Купата на европейските нации, пети места на Световното и Европейското първенство за девойки, тя стана девета на Европейското при жените и първа на Международен турнир в Румъния.

Треньор на годината пък за пореден път е Салим Наим от клуба по борба „Димитровград“, следван от Иван Нондов – „Киокушин карате клуб Димитровград“ и Димитър Димов от клуб по спортна акробатика и скокове на батут „Младост“.

На второ място в класацията при спортистите е Дарина Михова – „Киокушин карате клуб Димитровград“, а на трето – борецът Микяй Наим. В десятката влязоха още: Мартин Бъчваров („Младост“), Димитър Иванов („Димитровград“), Антонио Бушев („Киокушин карате клуб Димитровград“), Ивайло Костов и Анджело Иванов от клуб по джудо и джу-джицу „Бугари“, Габриела Станчева, Жаклин Вълчева и Диана Сарафова от „Младост“.

Учител по физическо възпитание и спорт е Димо Динков от ОУ „Алеко Константинов“, следван от Теменужка Калинова-Пиронкова (ПМГ „Иван Вазов“) и Петко Колев (ОУ „Пенчо Славейков“).

Треньорът по баскетбол Никола Попов пък получи приз за дългогодишната си успешна дейност.

За шоу програмата по време на церемонията се погрижиха танцьорките от формация „Джани“ с ръководител Антон Лозев.

 

Спортисти

Дарина Михова

 

Спортисти 
 Спортисти  

Спортисти

Никола Попов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button