Хасково

Две наши овчарки златни от Коледна киноложка изложба

Изложба

Габриела и Ангел

Германските овчарки Oxana v.Goppy и Largo v.Goppy на любимчанката Габриела Димитрова спечелиха първите места на традиционната Коледна киноложка изложба в софийското с. Световрачене вчера.

Изложба

Оксана

В изложбата участваха над 30 германски овчарки от цялата страна. Оксана пребори конкуренцията в класа за женски кучета от 6 до 9 месеца, а Ларго победи при мъжкарите във възрастова група 12 – 18 месеца.

Това е поредният успех през 2013-а за двете овчарки на Габи, които сега й направиха коледен подарък.

Както Haskovo.info писа в началото на ноември Оксана спечели призовото второ място на международната киноложка изложба в Истанбул, след което записа и успешно участие в Румъния. И двете овчарки имат редица успехи от състезания в страната.

Днес Габриела и нейният приятел Ангел се разходиха из Хасково на връщане от с. Световрачене. Следващата киноложка изложба за любимците на Габи е през март в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button