Регион

3.5 млн. лв. приходи от битака за 2013-а

ПазарМалко над 3.5 млн. лв. са приходите от димитровградския пазар за 2013 г., съобщи за Haskovo.info главният технически сътрудник в ОП СПИОПТ Ангел Колев.

Днес е последният пазарен ден за годината. Колев заяви, че сега на тържището има близо 12 000 търговци и клиенти, колкото са били и в петък.

На 29 декември за последно работят и шестимата собственици на маси, които са на общински терен до старата автогара и от 6 януари ще бъдат премахнати. Според проекта за реконструкция и модернизация на жп линията там предстои изграждането на пешеходен надлез. Търговците вече са получили предложение от ръковдоството на пазара за нови места на тържището.

Haskovo.info припомня, че в края на миналата година в общинската хазна от битака влязоха 3.7 млн. лв. От управата на пазара, разположен на площ от 75 дка., се надяват на по-успешна 2014 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button