Хасково

Националка на Беларус подсили „Хасково 2012“

Баскетбол

Татяна Мелникова

Националната състезателка на Беларус Татяна Мелникова подсили баскетболния „Хасково 2012“, съобщи спортният директор на клуба Станислава Станкова.

Привличането на Мелникова идва след като „Хасково 2012“ се раздели с две от американките си – Кения Макбий и Линдзи Хорбатък. Татяна е родена през 1987 г., висока е 188 см и играе на позиция 3. Мелникова започва сезон 2013/2014 в Цмоки-Минск, като за 7 мача записва средно по 16 минути, 7.9 точки и 5.1 борби. В кариерата си е играла за отборите на „Березина“ (Беларус), „Горизонт“ (Беларус), „Политехника“ (Украйна), „Сименс“ (Полша) и „Шудува“ (Литва).

Станкова заяви, че до дни ще бъде обявена и втората заместничка на американките. „В отбора вече е и Лидия Милкова, чието присъствие за нас е много важно и ще внесе опит и увереност в по-младите баскетболистки. Това е състезател, който няма нужда от представяне със седемте си титли от различни първенства в богатата си кариера, както и огромният й принос за българския баскетбол“, сподели Станислава Станкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button