Хасково

Обезкостиха подлеза до жп гарата в Хасково

ПодлезВандали съвсем обезкостиха подлеза до жп гарата в Хасково.

От рушащото се с години съоръжение вече са изкъртени почти всички метални конструкции. След последните набези е разбит целият таван на подлеза, а подът е посипан с облицовката му. Отвсякъде стърчи арматура, която застрашава живота и здравето на някой куражлия решил да мине от там.

От ръководството на жп гарата заявиха, че са алармирали общината, която стопансва подлеза. Това станало след последните случаи, когато роми, натоварени с железа, излизали от там. От пресслужбата на кметството заявиха за Haskovo.info, че подлезът е официално затворен за минувачи, докато не бъде ремонтиран. От единия край на съоръжението наистина има и скъсана обезопасителна лента.

Така достигането на жп гарата от някой пътник може да стане само пресичайки натоварения бул. „Съединение“.

Междувременно стана ясно, че от Национална компания „Железопътна инфраструктура“ ще инвестират над 4 млн. лв. през 2014 г. за ремонта на гари. С част от парите ще бъде укрепена и една подпорна стена на гара Хасково.

Подлез  Подлез 
 Подлез  Подлез

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кмета
Кмета
03.01.2014 16:24 16:24

Дръжте братя цигани,ебете ги в майката Българите,аз съм с вас.Ще ви пръднат на к*ра,няма полиция няма прок*ратура и те са са с нас…

Анонимен
Анонимен
05.01.2014 20:55 20:55

на сте писали правилно,че са вандали,ЦИГАНИ СА

Салито от улисите КАРТИЧАРРРР
Салито от улисите КАРТИЧАРРРР
06.01.2014 8:33 8:33

Напреш,киметя и с нас,доругото ниделя почвами гаратъ.
Не и за нега скарвами на пари,инак ши има ади гитборда мръсна сиганин яаа…

Back to top button