Регион

Горя постройка до психо болницата в Любимец

Пожар, архивСелскостопанска постройка беше опожарена в Любимец, съобщиха от областната противопожарна служба.

Сградата се намира до оранжериите до психо болницата в Любимец и е собственост на мъж. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън. След намесата на пожарникарите са спасени складовото помещение и постройката.

През изминалото денонощие горяха още участък със сухи треви в село Малево, село Ефрем. Бяха подпалени отпадъци в Свиленград на улица „23-ти Септември“, вилната зона на Димитровград и на улица „Преслав“ в Харманли. В Симеоновград на улица „Димитър Благоев“ 2Б беше пламна комин на сграда.

Пожарникарите успешно се справиха с паднало на пътното платно дърво на улици „Преслав“ и „Иван Вазов“ в Хасково. Те също обезопасиха периметъра след авария от сплетени жици на уличната електропреносна мрежа на улица „Цар Самуил“ в Симеоновград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button