Регион

Ремонтираха пътя от Поляново до Константиново с 3.2 млн. лв.

ПътЗавърши ремонта на пътя между селата Поляново и Константиново, похвалиха се от община Харманли.

Рехабилитацията се извърши по проект на харманлийското кметство с местните власти в Северна Гърция на стойност 3 284 178 лв.

Ремонтираният участък с дължина от 5 км е от съществено значение за българо-гръцкия граничен регион, поради трафика на автомобили от Гърция за България и обратно. Именно по тази отсечка често се пренасочва движението при затваряне на главния път между Хасково и Харманли в резултат на пътни произшествия, ремонт на главния път, лоши климатични условия. В същото време този пътен участък е важна връзка между две общини – Харманли и Симеоновград.

Завършеният проект е част от Общинския план за развитие на Харманли за периода 2007-2013. В него поддържането и рехабилитацията на пътищата в общината е един от основните приоритети за подпомагане на икономическото развитие и повишаване на качеството на живот на гражданите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
tt
tt
16.01.2014 17:46 17:46

ТОВА НЕ Е ВЯРНО,ПЪТЯТ Е АСФАЛТИРАН ДО ПОЛОВИНАТА, ДРУГАТА ЧАСТ Е ЦЯЛАТА В ДУПКИ. КОЙТО НЕ ВЯРВА НЕКА ДА ПРОВЕРИ НА МЯСТО.

Генве
Генве
19.01.2014 12:37 12:37

Асфалтиран е само в частта която попада в границите на община Харманли. Естествено оставащите 3 км до Константиново, които са в община Симеоновград не са ремонтирани. Няма как да стане, за тях трябва да се погрижат симеоновградчани.

Back to top button