Хасково

Мъж наби петокласник в хасковското СОУ „Васил Левски“ и избяга

УчилищеНеизвестен за сега мъж е нахълтал вчера в хасковското СОУ „Васил Левски“ и е набил един от петокласниците, съобщи за Haskovo.info директорът на училището Ангелина Георгиева.

Тя сподели, че мъжът, на видима възраст 40 г., е бил провокиран от децата, които на междучасието го замерили от прозорец с балон пълен с вода. Жълтият му микробус „Форд“ бил паркиран от северната страна на школото. Балонът паднал върху буса, но като се пръснал измокрил и мъжа. Той се ядосал, влезнал в школото, нахълтал в класната стая и попитал, кой го е уцелил. По думите на директорката, петокласникът се издал като се извинил и отнесъл няколко шамара от разярения мъж. Детето било набито пред неговите съученици.

Нападателят се оттеглил необезпокояван, но бил заснет от камерите в школото. Георгиева допълни, че той все още се издирва от полицията.

От училището обясниха, че мъжът е успял да влезе в сградата, защото по това време охранителят на входа е помагал в доставката на гориво.

„Разговаряхме с децата от класа. Те осъзнават, че са сгрешили и не предвиждаме наказания. Родителите на пострадалото дете също разбират, че децата им са прекалили, но в същото време очакват от полицията да издири мъжа, който е бил сина им“, заяви Георгиева. Тя посочи, че за да се избегнат подобни инциденти в бъдеще, трябва да се вземат комплексни мерки. Една от тях е да се ограничи влизането на автомобили и граждани в двора на „Васил Левски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

23 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1
1
18.01.2014 17:03 17:03

И сега разглезените дечица ще станат герои. Не може така да се отнасят към когото и да било.

pedagozi,vazpitateli-norm.hora
pedagozi,vazpitateli-norm.hora
19.01.2014 18:32 18:32

vie imate vpredvid i ste vazmuten ot parvijat komentiral-1 i do ne poslednijat,a komentarat-bravo,moge bi,tai kato sme napalno saglasni s vasheto mnenie?!!!!to4no tova sme pisali v nashijat komentar ,ako ste go pro4eli vnimatelno-vazpitanieto ne e prosto neshto-podhoda e vagen?!!!vsi4ki normalni hora bi trjabvalo da sa vazmuteni ot slu4iloto se ,a i ot podobni takiva?!!!!!!!!!

възмутен
възмутен
19.01.2014 18:46 18:46

най-напред пишете на български не е чак толкова тру дно и съм възмутен не от това че трябва възпитание,а от това че написалите тази статия пишат неистини и трябва да се информират хората с проверени факти,нали уж това е задължение на журналистите а те не са си направили труда да разберат колко са битите деца и как.ако удрянето на главата на едно дете в чина неколкократно е :някоклко шамара: за вас ок.но за нормалните хора е жесток побой.да бяхте издирили родителите и да чуете и тяхната истина или това е трудно и иска работа,както вече казах пиенето на бира е по лесно

възмутен
възмутен
19.01.2014 18:48 18:48

нищо против вашите коментари имах предвид БРАВО

гражданин
гражданин
19.01.2014 18:49 18:49

То пьк на тия деца никой не може забележка да им направи,дьржат се безобразно,не учат,учителете нямат елементарни права.Родителите им ги вьзпитават безобразно.Не ми се мисли за времето,когато тези деце ще ни управляват дьржавата.

възмутен
възмутен
19.01.2014 18:53 18:53

що ли ми се чини ,че вие сте сърдит на всички и на всичко.това са деца все пак и няма да ви навреди да си спомните това иначе всеки 30-40 годишен бабаит ще може без проблем да пре*ива деца и може би и да се гордее с това.товали искате наистина

gravdanin
gravdanin
19.01.2014 19:09 19:09

авторите на подобни статийки като Дидо Динев и Георги Христов са известни с арогантния си груб стил ,та те са перманентно пияни , а и често и заляни а понеже познавам Георги Христов от ХАСКОВО НЕТ който ми е съсед , та той е алкохолик,психично неуравновесен тип.

възмутен
възмутен
19.01.2014 19:20 19:20

това се опитвах да кажа .Вие го казахте в прав текст.Та тези така наречени журналисти обикновенно си пишат статиите или на по бира или на по водка,няколко обикновенно

Анонимен
Анонимен
20.01.2014 10:19 10:19

ИНСПЕКТОРАТА ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА УЧИЛИЩЕТО. НАЛИ ИСКАТ ПАРИ ЗА ОХРАНА ДОПЪЛНИТЕЛНО ОТ ВСЕКИ УЧЕНИК..

Филип
Филип
20.01.2014 17:27 17:27

Георги Христов няма съсед бе тъпаци. Живее във фамилна къща. Никога не е бил даскал, това поне знам за него, а вие си личи колко го познавате. А що се отнася тия дето плюят автора на тази статия, вероятно са татьовците и мамите на разглезените дечица. Вместо да се замислят за поведението на възпитаниците си, започват да плюят. На такива като тях все другите са им виновни. Винаги забелязват прашинката в чуждото око, никога саждата в своето!

ДАЙТЕ ИМ наградата ПУЛИЦЕР
ДАЙТЕ ИМ наградата ПУЛИЦЕР
19.01.2014 18:27 18:27

това не са журналисти , а драскачи,подобен е и стила на Герги Христов от Хасково нет,несполучил даскал от село Г. Добрево,обиди ,клевети и тъй като му се плаща на написана дума пише всевъзможни глупости понякога и по често неверни и скалъпени от самите тях.

възмутен
възмутен
19.01.2014 18:13 18:13

вие навярно нямате деца или ако имате те се възпитават като в казармата.за вас толкова повече не заслужавате.сега малко за статията господа и дами журналисти писането на истини не е като пиенето на бира или водка,ако не знаете разликата да ви я кажа при писането се иска ходене и установяване на действителните факти ,а при второто сервитьорката ви го носи.вие явно сте свикнали на второто.иначе се получават глупости като тези които сте писали.да си бяхте мръднали задниците и да попитате и пострадалите защото за ваше сведение битите деца са две и са бити жестоко

pedagozi,vazpitateli-normalni
pedagozi,vazpitateli-normalni
19.01.2014 18:03 18:03

a ,,vazrastnijat,, s kakvo dava primer na decata,kato bie deteto pred ostanalite deca li?!! s grubost i nasilie nishto ne se postiga-naprotiv,tova poragda nasilie sred decata sega ,a i na po-kasen etap ot givota im?!!!!!decata sa sgreshili,no trjabva da im bade objasneno normalno,trjabva dialog,a ne agresija?!!!!!razberete go tova ,4e nasilieto,grubostta i agresijata vodjat i ,,vazpitavat,, v decata to4no tova i sled vreme stavat kato tozi,,vazrasten 4ovek,,?!!!!!!!!!!!!!!!!mnogo sme ozlobeni horata edin kam drug,a ve4e dori i kam decata-nashite deca,njama shto??!!!!!!!!!!!!!!!taka ,4e mislete naistina s glavite si predi da komentirate slu4ajat,a i mnogo takiva podobni?!!!!!

vrtbtgbg
vrtbtgbg
18.01.2014 17:40 17:40

Та това ни е обществото. Влизаме бием и излизаме. Има си ред – директор, пом. директор и така на татък.
Какво значи това щом ние възрастните се саморазправяме с децата, как да ги научим тогава на ред.

Въпрос
Въпрос
18.01.2014 17:59 17:59

Какво значи, че охраната е помагала за доставката на гориво? Охраната трябва да охранява. Така, че да не ми се обяснява тази Ангелинка„ Или да си наеме още един охранител или още помощник-персонал.

Анонимен
Анонимен
18.01.2014 19:22 19:22

щом охраната липсва на вратата да отиде и охранава Калъпова, не да си 4еше сливата другото и е 4уждо

родителят
родителят
18.01.2014 20:33 20:33

Ами като се случи на вашето дете ще си говорим .А като се пишат глупости поне да ни бяха попитали и нас какво се е случило. Главата му е удряна многократно в чина . Като не знаете какво изживяваме не коментирай. Относно първия коментар……. Нас никой не ни пита как се чувстваме.

mnogo potreseni roditeli?!!!
mnogo potreseni roditeli?!!!
18.01.2014 20:52 20:52

nikoi njama pravo da udrja,da se dargi mutrenski i gamenski s koito i da bilo,a oshte pove4e dete?!!!!! ta nali tova sa nashite deca be ei?!!!!!no taka e ve4e v bg,vseki si pravi tova koeto si iska ,bez da mnogo da mu misli?!!!!!a nasilieto ragda nasilie i vazpitava v tezi deca sled izvestno vreme to4no tova-nasilie?!!!!kogato njamash nishto v glavata si i ne si vazpitan,nezavisimo na kakva vazrast,to tova e nai-lesnoto-boi i nasilie??!!!!!ima i drug na4in da se postapi,da se opla4e,dialog,koito ne e prisasht za goljama masa ot ,,horata-mutri,huligani,gameni,zavarsheni prostaci i t.n.?!!!!!taka e,kogato ti lipsvat ne samo parvite 7 godini,a i mnogo pove4e vagni neshta v givota?!!!!!

zelenookata
zelenookata
18.01.2014 22:08 22:08

Ами що не се попитаме какво прави буса му под прозореца на училището ???? Най-вероятно паркиран на тротоара ??? Не знам в тоя град кой отговаря да паркираните по тротоари и градинки коли, ама е КРАЙНО време да извадят фишовете и да тръгнат да налагат глоби. ОСОБЕНО в районите около училищата.И тогава ще съберат пари не за 1 ами за 2 социални кухни и няма да се налага да увеличават такси. Писна ми децата ми да вървят по улиците и да разчитат на късмета си да не ги блъсне някоя кола. Българина от гаража си прави всичко друго , само не и място където да си паркира колата. Кмета да си стяга служителите и да разчистят тротоарите най-после.

Smeshka
Smeshka
19.01.2014 10:47 10:47

Защо не влезне да натупа някой от 11-ти клас нагоре?! Много ми е интересно само кой, кого ще тупа!
Смешник

САША
САША
19.01.2014 13:02 13:02

По заспала ,мързелива и мрънкаща директорка не съм виждала .Абсолютно отнесена от всякъде откъдето и да я погледнеш.Нито веднъж не е идвала на работа адекватно облечена и сресана.Все другите и са виновни-за проверките, за нестаналите паралелки, за авторитета на училището,както и за горния случай Безспорно този ненормалник който е набил детето е виновени трябва да си понесе последствията.Но в това училище директорката не си е на мястото, след като хвърля вината само върху децата.Това са малки деца и просто са се забавлявали без надзор от никой.Май всеки си прави каквото му скимне.Инспектората да вземе мерки докато още някой не е пострадал.

BRAVO
BRAVO
19.01.2014 14:57 14:57

МНОГО ИНТЕРЕСНИ КОМЕНТАРИ! ОСОБЕНО ПРЕДИШНИЯТ- „ДЕЦАТА СЕ ЗАБАВЛЯВАЛИ“.

ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И СЕ ВРАЗУМЕТЕ, МИЛИ ВЪЗРАСТНИ!

КАК ТАКА НЯМА ДА ИМА НАКАЗАНИ ДЕЦА?
АМИ НАЛИ ТОВА ДЕТЕ, КОЕТО СИ Е ПОЗВОЛИЛО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА ПО ТОЗИ НАЧИН, УТРЕ ПАК ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ МОЖЕ ДА МУ ХРУМНЕ ДА ЧУПИ, НАРАНЯВА, УБИВА(НЕ ДАЙ БОЖЕ).

А Е ВЪЗМОЖНО ВЪЗРАСТНИЯТ БИЯЧ ДА Е БИЛ ПАЛАВО ДЕТЕ, КОЕТО НЕ СА НАКАЗВАЛИ ОТ КРИВО РАЗБРАНО СНИЗХОЖДЕНИЕ.

ИСОВ МУСТАФА
ИСОВ МУСТАФА
20.01.2014 18:42 18:42

ало глупака ами че ГЕОРГИ Христов е учил на село,това му личи от походката и по фисиономиата му ,помак ,освен това учителскиа в Кърджали е обрасованието ама помак хвали помака.

Back to top button