Хасково

Пак посегнаха на кофите за пепел в Хасково

КофиНеизвестни за сега крадци отново са посегнали на съдовете за пепел в Хасково, съобщи за Haskovo.info регионалният управител на фирма „Титан“ Яна Маринов.

Тя уточни, че от началото на отоплителния сезон са откраднити 1-2 съда. Маринова подчерта, че това не трябва въобще да се случва.

На фона обаче на миналата зима, задигнатите кофи са малко. Лани бяха задигнати цели 64 от 500-те контейнера в областния град.

Предполага се, че съдовете се пресоват или нарязват и връщат в пунктове за скрап. Всяки от тях тежи около 20 кг., изработен е от черна ламарина във врачанска фирма. Вместимостта е 80 литра.

Съдовете за пепел са собственост на общината, уточни Маринова. Цената на единия е 180 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Очевидец
Очевидец
20.01.2014 19:45 19:45

Проверете пунктовете за скрап.Но не им гледайте стоковите разписки,защото лъжат като луди,ами им прегледайте наличността из двора.Всяка седмица тези фирми вадят по 3000лв чиста печалба.

Back to top button