Хасково

Възпитаник на „Асен Златаров“ обра дома, напуска институцията

Дом Асен Златаров18-годишно момче от дом „Асен Златаров“ е откраднало 500 лева от счетоводния отдел на социалната институция, съобщават от Областната дирекция на МВР.

За инцидента от ръководството на дома разбрали вчера сутринта, когато отишли на работа и веднага подали сигнал за случилото се, съобщи за Haskovo.info директорът на „Асен Златаров“ Невена Желязкова. Дошлите на място полицаи установили, че след избутване на прозорец на втория етаж и разбиване на две дървени врати, младежът влязъл в стаята на счетоводството, откъдето задигнал 500-те лева.

Момчето има родители, но е сменил много институции. В досието му са записани няколко кражби. То е настанено в дома с мярка за закрила от съда до навършване на 20 години, уточни Желязкова. Тя допълни, че младежът е ученик в хасковска гимназия.

След вчерашния инцидент, днес 18-годишният младеж е подал молба за напускане на институцията, която ще бъде уважена, съобщи Невена Желязкова. По думите й такова поведение не може да бъде толерирано.

Пълнолетният младеж ще отговаря за постъпката си пред съда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.01.2014 15:20 15:20

Срам и позор, просто нямам думи. Как може дома да го храни, а той да краде.

асд
асд
22.01.2014 16:23 16:23

Ти остави това, че го храни, мисли, след като напусне дома какво ще прави :))), тогава не само дома ще е застрашен, ами всички!

mainatavi
mainatavi
29.01.2014 8:34 8:34

Ооо да знаите много сте застрашени почвам къща по къща през всички ще мина не се претисняваите няма да за те ЗАБРАВЯ ТОЧНО ТИ ДЕТО НАПИСА ЧЕ ВСИЧКИ СТЕ ЗАСТРАЩЕНИ

Back to top button