Регион

Двама пребиха мъж с тояги, хващат ги

Полиция, архивСрещу 33-годишен мъж от чирпанското село Свобода и 55-годишен любимчанин е образувано бързо производство, съобщават от полицията.

Вчера в 18 часа в свиленградското управление е получен сигнал от 68-годишен жител на село Дъбовец за нанесен му побой. Мъжът заявил, че прибирайки животните от паша бил нападнат до краварника от двама мъже, които го пребили с тояги.

Пострадалият е транспортиран в ЦСМП-Свиленград с разкъсна рана на главата и счупване на лява предмишница.

След подадения сигнал по горещи следи са задържани двамата извършители, познати на органите на реда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
anonimen
anonimen
25.01.2014 16:13 16:13

Причината за побоя е известен и то много добре! Този същия пастир 3 дена преди побоя е скочил върху жената на един от извършителите на побоя (която е била паркирала колата на улицата пред дома му) и без причина я е изкарал от колата и я удрял в главата с юмруци поне 10-15 пъти и оскубал косата и,в колата е имало дете на 11 години,ами ако и то беше пострадало? Мисля 4е всеки един мъж който оби4а жена си и някой я набие, ще постъпи по същия на4ин !

Back to top button