Регион

Готови са новите гишета на „Капитан Андреево“, капацитетът двоен

Капитан АндреевоКапацитетът на граничен пункт „Капитан Андреево“ се увеличава от тази седмица. Промяната касае леките автомобили и автобусите.

Като част от мащабния ремонт на най-големия ни сухопътен пункт след няколко дни ще заработят нови трасета на вход в страната. Броят им е два пъти по-голям от досегашните и на едно място ще работят служителите на Гранична полиция и митницата, което ще улесни проверките.

В същото време така ще се избегнат задръстванията, които са най-често срещани в летните месеци, когато трафикът на гастарбайтери е засилен. След преместването на проверките под новия навес пред него ще се освободи достатъчно голямо пространство, което да поеме чакащите автомобили, обясниха от Митница „Свиленград“.

След като беше забавена на няколко пъти, цялостната реконструкция на граничен пункт „Капитан Андреево“ трябва да приключи до края на годината.

 Капитан Андреево  Капитан Андреево

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бай
бай
28.01.2014 9:42 9:42

досега работи едно, а сега две ли ??, страшен капацитет …

Back to top button