Регион

Пожарникари вадят паднал в димитровградска шахта

Пожарна, архивМъж е паднал в шахта на димитровградската ул. „Бузлуджа“ вчера, съобщават от областната противопожарна служба.

Инцидентът е станал в 13.55 часа. Помощ на пострадалия са оказали огнеборците, които са го извадили от дупката. Мъжът е бил откаран от Бърза помощ в МБАЛ „Св. Екатерина“.

От пожарната са отстранявали още паднало дърво на ул. „Гросето“ 2 в Димитровград, оказвали са техническа помощ на закъсал камион на автомагистрала „Марица“ край Любимец и линейка на свиленградската ул. „Добри Войников“. Огнеборците са отводнявали още мазе на ул. „Стефан Стамболов“ в граничния град.

Групата „Спасителна дейност“ е обезопасила вчера със сигнална лента тротоар от покривна лавина на хасковската ул. „Булаир“ и е сваляла ледени висулки от покрив на сграда на бул. „Раковски“ 5 в областния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button