Регион

Двама срязаха 19 стоманени подпори на мост в Любимец

Полиция, архивДвама любимчани са задържани за кражба, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 0.30 часа в полицейския участък в Любимец е получен сигнал, че се извършва кражба на елементи от мост на река Бисерска, вливаща се в река Марица. Пристигналият автопатрул е задържал на мястото мъжете на възраст 20 г.

Двамата с помощта на резак, захранван от бутилки с пропан бутан и кислород са успели да отрежат 19 стоманени подпори на моста, който се поддържа от хасковско ЕООД.

Съоръжението което се намира вляво на входа на Любимец е за леки коли, тежкотоварни автомоибили и земеделска техника, съобщиха за Haskovo.info от общината, като уточниха, че при предишна кражба е останал без парапети и е опасен за пешеходците.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

4 кражби са регистрирани на територията през денонощието. 2 от тях са в областния град. Първата е от апартамент на улица „Стара планина“, където е проникнато след счупване на патрон на входната врата и са откраднати златни накити и 1000 лв. Втората кражба е от 2 мазета на улица „Драгоман“, където е проникнато през незаключените им врати и са отмъкнати 8 автомобилни гуми с джанти, 2 дрелки и ъглашлайф. Третата кражба е осъществена в село Капитан Андреево. Неизвестно лице през незаключен прозорец се е промъкнало в приземен етаж на къща на улица „Сакар“ и е откраднало 110 литра домашна ракия и 3 печки, газов котлон. Крадецът е продължил престъпната си дейност и на 1-я етаж на къщата и е задигнал неустановено до момента количество златни накити.

Последната регистрирана кражба е от 2 мазета на улица „Емилиян Станев“ в Димитровград след разбиване на катинара на вратите им. Откраднати са машина за точене на ножове, гаечни ключове и над 20 буркана зимнина. По всички случаи в съответните управления са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button