Регион

Бракониери изсякоха 740 тополи в Харманли

Полиция, архивСигнал за изсечени 740 едногодишни тополи е подаден в РУП-Харманли, съобщават от полицията.

Сечта е осъществена за времето между 28-ми и 31-ви миналия месец в местността „Тетте Карача“ в землището на Харманли. Тополите са собственост на ТПДГС-Харманли. Образувано е досъдебно производство.

Двама симеоновградчани пък са задържани за кражба на лодка. Апашите са откраднали надуваемата лодка, 2 гребла, помпа и дъска за сядане на стойност 1367 лева. След подадения сигнал, симеоновградчаните, познати на органите на реда са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

65-годишен мъж е задържан за кражба на CD. Той го е откраднал от паркиран на хасковската улица „Св.Св. Кирил и Методий“ в Хасково лек автомобил Мерцедес. Също за кражба в хасковския арест е и 17-годишен младеж, който преди дни извърши грабеж над 16-годишно хасковлийче. След заплаха и удар по главата му бе откраднал 20 лева. От димитровградското управление съобщават, че с полицейска мярка за задържане за кражба от мазета е 35-годишен мъж от Димитровград, който бе задигнал от тях машина за точене на ножове и гаечни ключове и строителни материали. Инкриминираните вещи са открити в мъжа, познат на органите на реда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button