Хасково

Хасковска двойка представя България на турнир в Мюнхен

"Гранд"Звездната двойка от хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева ще представят България на престижния международен турнир в германския град Мюнхен. Това съобщи техният треньор Николай Манолов.

Любо и Мира са единствената двойка, която ще танцува с най-добрите при младежите в „Дойче театър“. Двамата са получили поканата заради отличните си резултати през изминалата година.

Haskovo.info припомня, че двойката на „Гранд“ е шампион на България, първи в ранглистата и носители на Купа България.

Турнирът „Европейски трофей – купа Спарда“, ще е в два кръга – полуфинали и финал и ще се проведе на 8 февруари. Хасковлии ще се представят с 5 танца от латино-американската програма. Състезанието има по-скоро шоу характер и е като награда за положените до сега усилия от Любо и Мира. Организаторите им поемат всички разходи. Турнирът обаче е на изключително високо ниво, за което говори и участието в него на световните шампиони от Русия, допълни Николай Манолов, който също ще пътува за Мюнхен.

"Гранд"   "Гранд"

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
asdsadasf
asdsadasf
05.02.2014 16:10 16:10

lubo pulen p**al si beee a mira ako q hvana shte i spukam putenceto ot e*ane btw na vtorata snimka si malko „nadurven“

gost
gost
05.02.2014 16:15 16:15

Запазете глупавите, зависливи коментари за себе си! Успех на двойката! Не прекланяйте глава пред простолюдието!

aaaa
aaaa
05.02.2014 18:34 18:34

Защо ли има толкоз злоба и не искаме да признаем успелите хора ,та ако сме реални и по добри всичко ще изглежда прекрасно.Кой човек у който е породена злобата би се зарадвал на това ??? много по лесно и удобно е да тръгнем с убидите напред нали? много жалко ето затова добрите български спортисти отдавна не са в България !Пожелавам на двойката на Гранд много късмет и нека отново ни прославите:)!!!!!

vidjalo i patilo?!!!!!
vidjalo i patilo?!!!!!
06.02.2014 19:11 19:11

tuka v tova esnafsko,zlobarsko,kompleksarsko,prostashko,grandomansko,snobarsko provincialno ,,grad4e,, ne se u4udvaite za nishto?!!!!nishto novo pod slanceto,tova e deistvitelnostta za sagalenie tuka v haskovoto?!!!!!zatova nikoi ne e prokopsal tuka,nishto hubavo ne se e napravilo ili slu4ilo tuka v nito edna oblast-nai -ve4e v kulturata to4no zaradi tozi mantalitet na po-goljama 4ast ot giveeshtite tuka?!!!!!!!!realnostta i faktite sa takiva ve4e mnogo godini?!!!!prostotija do shija?!!!!predi 20-30 godini ne beshe taka,no dosta inteligentni,vazpitani i naistina na nivo hora ve4e otdavna sa izbjagali i gi njama tuka??!!!!!e kakvo da o4akvame??!!!!!!!uspeh i kasmet na dvoikata na grand i bjagaite v blizko badeshte po-dale4 ot tuka,zashtoto njama nikakav smisal da stoite v tova ,,grad4e,,?!!!!!!

safasf
safasf
05.03.2014 21:53 21:53

hahahaha na toq p**al patlaka mue stanal
:D:D

Back to top button