Хасково

Фурор за Любо и Мира в Мюнхен – спечелиха бронза

"Гранд", архивШампионската двойка на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева постигна поредният си голям успех.

Възпитаниците на треньора Николай Манолов спечелиха бронзовите медали на силния международен турнир в Мюнхен. Хасковлии се представиха с 5 танца от латино-американската си програма, с които впечатлиха журито и публиката в „Дойче театър“.

Пред Любо и Мира са единствено световните шампиони при младежите от Русия и двойката от Испания. За класата на българите говори и факта, че зад нас останаха състезателите на домакините и двойките на Словения и Чехия.

Haskovo.info припомня, че Стоев и Дойчева бяха единствената двойка от България на престижния турнир. Те получиха покана от организаторите заради отличното си представяне през 2013 г.

Успехът в Мюнхен е и заявка за силно представяне на хасковската двойка при младежите, в която категория Любо и Мира ще се състезават през новия сезон, който започва в края на март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ZWEZDI
ZWEZDI
09.02.2014 15:41 15:41

Хубаво е когато се случват такива чудеса ,поздравления за невероятните спортисти Любослав и Мирослава .Хасково се гордее с тях !

Fen !
Fen !
09.02.2014 22:01 22:01

Ne samo Haskovo, a cqla Balgariq se gordee s tqh !

Back to top button