Регион

Отмъкнаха 140 метра кабел от „Мустафа паша“

Полиция, архивКрадци са отмъкнали 140 метра захранващ кабел от моста „Мустафа паша“ на река Марица в Свиленград, съобщават от полицията.

В РУП-Свиленград има образувано досъдебно производство отново за кражба на 30 метра ел. проводник, 9 предпазителя за ел. табло, ел. табло и метална капандура, станали обект на кражба от помпена станция в града, където е проникнато след разбиване на катинар.

Мобилен телефон пък е задигнат от частен дом в тополовградското село Каменна река. Неизвестен извършител се е промъкнал през незаключена врата в къщата на възрастна жена и е отмъкнал апарата. По всички случаи има заведени досъдебни производства.

Момиче на 23 г. и момче на 17 г., живеещи в Симеоновград са уличени в извършването на домова кражба. Младежите са проникнали в необитаем дом на улица „Илинден“ в града, откъдето са откранали 2 ръчни колички, 4 метални варела, метална входна врата, 2 хранилки, 10 метра арматурна тел и 4 дървени греди. Девойката е задържана, а младежът е в процес на издирване.

17-годишен хасковлия е доведен в полицейското управление за съхранение на дрога. Вчера по обяд криминалистите са му извършили обиск на улица „Ястреб“ в областния град. В дрехите му са открити 18 саморъчно свити цигари със зелена листна маса, реагираща на канабис. Теглото на иззетия наркотик е 11 грама.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button