Регион

Двама с комоцио след катастрофи

Полиция, архив40-годишен мъж е с комоцио в димитровградската МБАЛ „Св. Екатерина“ след катастрофа, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станала вчера в 13 часа на пътя между селата Долно Белево и Злато поле. Пострадалият водач е шофирал лек автомобил Ауди-80 и при изпреварване не е осигурил странично разстояние от товарен автомобил Мерцедес, управляван от 39-годишен димитровградчанин. Двата автомобила се удрят. Леката кола е изхвърчала от пътя и се е ударила в крайпътно дърво. Пострадалият е без опасност за живота.

Също с диагноза комоцио е и 39-годишна пешеходка. Катастрофата е станала вчера в 17 часа на бул. „Раковски“ в Димитровград. 18-годишен водач на лек автомобил Фолксваген Голф, при маневра на заден ход не се е убедил в безопасността на маневрата и е ударил неправилно пресичащата пешеходка. Жената е в местната болница без опасност за живота.

Вчера в 3.11 часа е получен сигнал за възникнал пожар в лек автомобил БМВ. Колата е била паркирана до кръстовището между булевард „България“ и улица „Ген. Карцов“ в областния град. Вследствие от пламъците е изгорял целият автомобил, собственост на 57-годишен мъж от града. Причините за пожара са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button