Регион

Задигнаха 30 пружини за легла от МБАЛ-Свиленград

Полиция, архивНеизвестен извършител е проникнал след изкъртване на отвор в тухлена стена в гараж на МБАЛ-Свиленград, съобщават от полицията.

Това е станало за времето от месец октомври 2013 г. до 16-ти този месец. От гаража са откраднати 15 метални пружини за детско легло с размери 145/70 см. и 15 пружини за легло с размери 190/90 см. Част от вещите са намерени в нива в близост до обекта, който се охранява от СОТ. Образувано е досъдебно производство.

Две жени от димитровградското село Сталево пък са задържани за кражба. Те са на възраст 17 и 39 г. и са откраднали 450 лева от дома на свой съселянин. След подадения сигнал двете са установени, част от парите са открити и иззети с протокол. Образувано е бързо производство. По-възрастната от тях е задържана до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button