Хасково

Стефани би и момчетата на „Лъвски скок“

СкокПетокласничката в хасковското СОУ „Васил Левски“ Стефани Чакърова победи днес и момчетата в състезанието „Лъвски скок“ на спортна площадка „Юнак“ в областния град.

Девойката постигна резултат от 3.92 метра, като задмина с цели 10 сантиметра най-доброто постижение при момчетата, дело на Емре Шериф от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“. Втората при момичетата, Нели Ташева от ОУ „Шандор Петьофи“, също постигна впечатляващо постижение от 3.75 метра. За сравнение вторият и третият при момчетата – Алдай Сейдали, ОУ „Шандор Петьофи“ и Йонатан Кюлинг, ОУ „Любен Каравелов“, скочиха съответно 3.50 и 3.35 метра. Трета при момичетата се класира възпитаничката на ОУ „Св. Иван Рилски“ Габриела Райчева с резултат 3.40 метра.

В състезанието, организирано от Младежкия център, участваха 30 деца от пет хасковски училища. Надпреварата се проведе по повод 141 г. от обесването на Васил Левски.

Скок   Скок
 Скок  Скок
 Скок  Скок

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button