Хасково

Николай Урумов: Всяка зала на смеха си има и своята стена на плача

Театър„Всяка зала на смеха си има и своята стена на плача“, заяви на пресконференция актьорът Николай Урумов.

На срещата с журналисти той сподели за очакванията си как ще реагира публиката на неговия герой в моноспектакъла „Дневникът на един луд“ по Гогол. Урумов заяви още, че не възприема Аксентий Иванович Поприщин като луд, за какъвто последният минавал в обществото. Той заяви, че се чувства „напрегнато, опипващо любопитен“ преди хасковската премиера на представлението, продуцирано от театър „Иван Димов“.

ТеатърРежисьорът на спектакъла Лилия Абаджиева заяви, че той представлява една своеобразна хроника за откъсването от света. Сюжетът третира невъзможността за достигане на мечтата, при което се отключват неподозирани дълбини в човека. Постановката е фокусирана в страданието от самотата на човешкото сърце.

Невъзможността дори да разговаря със Софи, момичето в което се влюбва, кара Аксентий Иванович да вижда и чува неща, каквито никой не е виждал и чувал.

Васил Абаджиев пък е сценограф на постановката, чиято премиера е утре, 21 февруари от 19 часа. Билетите са на цени от 8 и 10 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button