Хасково

Искат легнали полицаи на „България“ до пешеходния мост на пазара

СигналДа бъде изградени легнали полицаи на бул. „България“ до пешеходния мост на зеленчуковия пазар в Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Хората споделиха, че в района ежедневно минават стотици ученици, майки с деца и възрастни хора. В същото време там няма дори и пешеходна пътека. Шофьорите пък карат твърде бързо в този участък, където през годините вече бяха ударени пешеходци. Отделно видимостта в отсечката е лоша. Живеещи на ул. „Кавала“ алармираха, че отново може да стане инцидент ако общината не вземе мерки да убие скоростта или да сложи пешеходна пътека. Гражданите настояват легнал полицай да бъде монтиран и от другия край на моста.

От ОП „Екопрогрес“ съобщиха за Haskovo.info, че нови легнали полицаи в Хасково ще бъдат поставени на пролет. До тогава комисия трябва да определи участъците в областния град, където такива ще бъдат изградени.

Haskovo.info припомня, че в края на октомври миналата година големи асфалтови легнали полицаи бяха изградени на бул. „България“ пред съда и на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ до входа на СОУ „Васил Левски“.

В Хасково трябва да бъдат поставени още 16 подобни легнали полицаи.

Сигнал  Сигнал 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
HAHA!
HAHA!
24.02.2014 14:52 14:52

AMI AKO SHTE SLAGAT DA SLAGAT KATO TOZI PRED RAIONNIQ SUD .. A Ne kato tozi v KVARTAL ORFEI do VODOSNABDQVANETO DA SI CHUPIM KOLITE !!!!!!!!!!!!

mr. Green
mr. Green
24.02.2014 14:52 14:52

Точно така! Искам да добавя, че не само майки и деца, а по този мост всекидневно минават стотици хора и поне 50% от учениците учещи в ТОХ-А. Крайно време е да се поставят легнали полицаи и на такива ключови места без видимост и нощни писти! За жалост органите на КАТ ще трябва да си потърсят друга стоянка в засада…

Хасковлията
Хасковлията
24.02.2014 14:56 14:56

Как може да няма дори пешеходни пътеки, та това е пешеходен мост по който минават много хора?! Миналата година пред мен 2 пъти удрят пешеходци от страна на младежкия дом… крайно време е да се сложи минимум пешеходна пътека и знаци!

Дано
Дано
24.02.2014 14:59 14:59

Жалко, че катаджиите трябва да търсят нова засада… ;(

Анонимен
Анонимен
25.02.2014 10:41 10:41

„В Хасково трябва да бъдат поставени още 16 подобни легнали полицаи.“ЕДИН ОТ ТЕЗИ 16 ТРЯБВА ДА Е И НА БУЛ. ИЛИНДЕН , ЗА КОЙТО ОТ 2 ГОД. ИМА ИЗДАДЕНО РЕШЕНИЕ ! ИНТЕРЕСНО Е ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ ГО НЯМА , И КОГА ЩЕ СА НАПРАВИ, ЗА ДА СЕ СПРЕ ШОФИРАНЕТО С 100 км/ч ПО БУЛЕВАРДА ?

Back to top button