Хасково

За 20 ст. заплашиха с нож момиче в Хасково

Полиция, архивВчера в 19.46 часа на телефон 112 е получено съобщение от хасковлийка, че на бул. „Съединение“ в Хасково момиче вика за помощ, съобщават от пресслужбата на полицията.

На място веднага са изпратени 2 автопатрула от източната страна на бившата цигарена фабрика в близост до жп линията. Полицаите са установили 16-годишно момиче от първомайското село Воден. То им разказало, че прибирайки се към квартирата си на улица „Петрич“ е била застигната от непознато за нея момиче, което й поискало 20 стотинки от портмонето, което държала в ръка. Тя отказала и тогава нападателката я заплашила с нож и я ударила с ръка по лицето.

Тогава уплашената девойка се развикала за помощ и била чута от преминаваща наблизо жена, която сигнализирала на спешния телефон. Девойката дала на полицейските служители описания на нападателката си и я описала като висока до 160 см с черна коса сплетена на плитка, с жълтеникаво яке и черен панталон и шапка. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button