Хасково

10 от Икономиката се върнаха от сървайвър в Норич

Ученици10 ученици от Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“ се завърнаха от международен обмен в английския град Норич.

УченициТам гимназистите участваха в дискусии по проблемите на Европейския съюз и въпросите за децата със специални образователни потребности и увреждания. Хасковлии са били похвалени от домакините за своето старание и активност, разказа за Haskovo.info Антония Тодорова един от преподавателите заедно с Мария Никова, които бяха с децата в Англия.

Освен дискусии младежите са участвали и в много игри. Едната от тях е бил подобие на тв формата „Сървайвър“. Отборите са били екипирани с каски и колани и са състезавали в катерене и ходене по въже.

 Ученици  Ученици
 Ученици  Ученици

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димов
Димов
26.02.2014 17:14 17:14

През 2006 година имах възможност да участвам с група от 12 младежи в обмен организиран от същата организация в Норич.Това е едно прекрасно място – парк с вековни дървета , зеленина и много животинки , отглеждани в естествена среда .Помислено е за всичко, което може да е от полза за младежите.

Браво
Браво
26.02.2014 18:47 18:47

Браво, деца! Вие го можете!

руслана
руслана
26.02.2014 20:05 20:05

Децата са добри, но сигурно са брали доста срам с тъпата Антония тодорова и селската Мара, която не говори, а вика и то на сусамски.

мймйхг
мймйхг
26.02.2014 20:24 20:24

СРЕД УЧЕНИЦИТЕ ИМА ЕДНО ПРАСЕ С ОЧИЛА, КОЕТО ПРИЛИЧА НА УЧИТЕЛКА.

Истина е
Истина е
11.04.2016 16:53 16:53

Нека г-жа Антония Тодорова,ако така може да я нарека,тъй като тя е чист(цървул),да не се прави,че много обича учениците си и е заинтересувана за тяхното бъдеще,тъй като много добре знаем как ги обижда зад гърбовете им.
Ако беше толкова важна за каквато се има,а не с купена диплома по право щеше да е някой добър адвокат,а не егоистична и надута учителка.
Проваляща бала на учениците си,защото е,, много“ важна!

Back to top button